ИСПРАВКА НА ЈАВЕН ОГЛАС 01/2018 - M

АГЕНЦИЈА ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА

 

Поради техничка грешка се врши исправка на оглас  број 01/2018-М за вработување во Народен правобранител на Република Македонија  објавен на 07.05.2018 година, при што за работното место  број:

 

  1. Советник за меѓународна соработка ,

Во ДЕЛОТ Паричен нето износ на плата

СТОИ: 28.387,00

ТРЕБА ДА СТОИ: 25.387,00