СООПШТЕНИЕ


Почитувани,


Согласно Заклучоците, мерките и препораките донесени од Владата на Република Северна Македонија, во врска со потребата од преземање дополнителни мерки и активности за превенција од ширење на болеста COVID-19 (корона вирус), ве известуваме дека ИСПИТИТЕ ЗА АДМИНИСТРАТИВНО УПРАВУВАЊЕ ВО ЗАКАЖАНИТЕ ТЕРМИНИ НА 17, 24 И 31 МАРТ 2020 ГОДИНА НЕМА ДА СЕ ОДДРЖАТ.

Дополнително, Ве известуваме за полагање на истиот ќе треба повторно да се пријавите во некои од термините кои дополнително ќе бидат објавени на интернет страницата на Агенцијата за администрација.


                                                                                                                Агенција за администрација